• bungalow-sauna
  • huone 01
  • bungalow-02
  • bungalow-talvi
  • room
  • mokki-oloh
  • bungalow-01
  • mokki2
  • garden

Hotelli Kuusamon Portti

Huoneet

4 hengen huone

Yläkerrassa 4 kpl 4 hh ja alakerrassa 4 kpl 2 hh

Hotellihuoneissa on vuoteet, oleskelualue sohvalla (toimii samalla lisävuoteena), sateliitti-TV, radio, kylpyhuone suihkulla, wc, alakerran huoneissa oma sisäänkäynti, yläkerran huoneissa parveke. Ikkunoista avatuu maisema puistoon ja Iijärvelle.

Silitysrautaa ja vedenkeitintä voi lainata maksutta vastaanotosta. Hotellissa on langaton internetyhteys.

Mökit

Mokki sisältä6 henkilön mökki (3 x 2hh) ja 10 henkilön mökki (5 x 2hh).

Mökki 1 (6 hlöä)

Mökissä on kolme kahden hengen huonetta, joista yksi sijaitsee alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Yläkerran makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet. Keittiö avautuu tilavaan oleskelutilaan, jossa on myös takka.

Tilavissa mökeissä on hyvin varusteltu keittiö (uuni, liesi, tiskikone, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro), sateliitti-TV ja radio. Mökissä on langaton internetyhteys.

Mökissä on oma sauna, johon mahtuu 6 henkilöä ja saunalta pääsee suoraan terassille. Kesäisin saunalta voi käydä pulahtamassa puhtaassa Iijärvessä.

Mökki 2 (10 hlöä)

MökkiMökissä on viisi kahden hengen huonetta, joista kolme sijaitsee alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Yläkerran makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet. Keittiö avautuu tilavaan oleskelutilaan, jossa on myös suuri takka.

Tilavissa mökeissä on hyvin varusteltu keittiö (uuni, liesi, tiskikone, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikro), sateliitti-TV ja radio. Mökissä on langaton internetyhteys

Mökissä on oma sauna, johon mahtuu 6 henkilöä ja saunalta pääsee suoraan terassille. Kesäisin saunalta voi käydä pulahtamassa puhtaassa Iijärvessä. 

Savusauna

SavusaunaPihapiirissä on myös savusauna ja kota, jotka saa tilauksesta käyttöön.

Vapaa-ajan ohjelmaa

Kuusamon portti sijaitsee Iijärven rannalla joten ympäri vuoden löytyy erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Uimaan, soutelemaan, kalastamaan, hiihtämään ja pilkille pääsee aivan pihapiiristä. Koiravaljakkoajelut, moottorikelkkasafarit sekä vaellus- yms. opastetut retket järjestyvät Kuusamon Portin henkilökunnan avustuksella.

Varaukset

Ohjelmat, retket ja majoituksen voi varata suoraan hotellilta.
Majoitukset voi varata myös Booking.com palvelun kautta.

 

Share